DOCUMENTAIRE

Luisteren

BEELD VAN HET LAATSTE AFSCHEID

Danny, Aaron en Peter dompelen ons onder in de wereld van de thanatopraxie, het balsemen van lijken.  Helaas sterft niet iedereen een natuurlijke dood. De hulp van een thanatopractor wordt vaak ingeroepen bij verdachte overlijdens, overlijdens na een ongeval of het overlijden na een lange lijdensweg. De essentie van hun werk is nabestaanden door één van de moeilijkste momenten van het leven te loodsen.

DE CROHNPRINSES

Deze documentaire gaat over een jong meisje dat ontdekt dat ze een ongeneeslijke ziekte heeft, namelijk de ziekte van Crohn.

SLOW FASHION

Kaat is al van kinds af aan bezig met textiel en naaien. Toch koos ze voor een opleiding burgerlijk ingenieur-architect. Tijdens haar studies hechtte ze veel belang aan duurzame architectuur en dat trekt zich ook door in haar modeplannen nu. Ze werkt met rest- en afvalstoffen en heeft twee belangrijke doelen: de milieu-impact van mode verkleinen en zelf unieke stukken op de wereld zetten. Ze gelooft dat unieke kledij kan zorgen voor een vermindering in consumptie of trendgedrag.

I AM THE MAN WITH THE HEAVY HEART

Deze documentaire gaat over de opkomst en het verval van Dubstep en Drum&BassGeboren voor '98 = Nostalgie verzekerd!

GEHEUGEN

GEHEUGEN is een ludieke soundcape-documentaire over de werking van het brein. 

Bérénice Coussement
For personal inquiries:  
+32497739997
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin